Gratis Levering

Alle prijzen vermeld op deze website zijn inclusief 21% btw en inclusief verzendkosten. Levering geschiedt in overleg met u binnen 1 tot 4 werkdagen op afspraak.

Betaling

Gashandel De Vries biedt u de mogelijkheid om uw bestelling vooraf te betalen met iDeal. Dat betekent dat u het bedrag betaalt voor ontvangst van uw bestelling. Groot voordeel hiervan is, dat we alle voorradige artikelen direct aan u leveren. En natuurlijk storten we uw geld direct terug als u later besluit één of meerdere artikelen terug te sturen. Andere mogelijkheid is betaling per faktuur, deze dient dan voor verzending te worden betaald,en natuurlijk kunnen de producten altijd in de winkel worden afgehaald en contant of per pin worden betaald.

Retourneren en bedenktijd.

Klanten kunnen de bestelde goederen altijd en zonder opgave van reden retourneren. Wel zijn op deze retourregeling een aantal voorwaarden van toepassing. Deze staan hieronder:

  • De goederen worden binnen 14 dagen na levering door Gashandel de Vries en Zn retour ontvangen.
  • De goederen worden in originele staat, volledig en ongeschonden door Gashandel de Vries en Zn retour ontvangen. 
  • De ontvangen retour wordt alleen in behandeling genomen als er een (kopie) aankoop bon en omschrijving van de gewenste afhandeling is bijgevoegd. 
  • Voor het retour zenden aan Gashandel De Vries en Z. dient u onderstaand retouradres te gebruiken.

Indien u aan al deze voorwaarden voldoet, zal een eventueel reeds overgemaakt aankoopbedrag (incl. de verzenkosten) binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de retourzending aan u worden teruggeboekt. Hiervoor dient u wel uw bankgegevens te hebben doorgegeven.

Gashandel de Vries en Zn.
Rijksweg 11
8872 NT Midlum