Levering- en retourbeleid

Levering

Actuele bezorgtijden

De transporteurs die de pakketjes en pallets bezorgen, doen hun uiterste best om de zendingen af te leveren binnen de afgesproken aflevertijd. Gezien de omstandigheden kan het voorkomen, dat de geplande aflevertijd niet altijd gehaald kan worden. Daarnaast nemen de chauffeurs voorzorgsmaatregelen. Zo kan het zijn dat u niet zelf tekent voor ontvangst, maar dat de chauffeur dit doet. We rekenen op een ieders begrip voor de situatie.

Wij bezorgen in Nederland. 

Bezorging pallets

Pallets worden bezorgd door een transportbedrijf. De leveringsdatum zal in overleg met u worden ingepland, nadat u de bestelling bij ons heeft geplaatst.

Wij doen er alles aan om je bestelling op een dag naar keuze te leveren. Het kan bij uitzondering voorkomen, dat een bestelling niet op de gewenste dag bezorgd wordt (bijvoorbeeld omdat een zending manco is, of wanneer de losplek niet bereikbaar is met de vrachtwagen of palletwagen). De zending zal dan op een nieuw overeengekomen bezorg moment, worden aangeboden. Dit geeft geen recht op weigering of retournering van de bestelling of teruggave van het aankoopbedrag. Als het moment van bezorgen belangrijk is (bijvoorbeeld voor het weekend), dan raden we aan om contact met ons op te nemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Pallets in ontvangst nemen

Pallets worden afgeleverd met een vrachtwagen met laadklep en pompwagen. Houd er rekening mee, dat de pompwagen niet over opstaande randen en onverharde ondergrond (gras, grind) kan rijden. Het is niet noodzakelijk om thuis te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. De vrachtwagenchauffeur neemt vooraf contact met je op, om af te spreken of je aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Ben je niet thuis, dan kun je aangeven waar de chauffeur de bestelling kan neerzetten. Indien de gewenste afleverplaats niet bereikbaar is, dan zal de chauffeur de bestelling neerzetten naar eigen inzicht.

Levering in milieuzones

De vrachtwagens waar de pallets mee geleverd worden, voldoen aan de eisen ten aanzien van vervoer in milieuzones. We kunnen bij jou thuis bezorgen, dus ook in ‘s Hertogenbosch, Amsterdam, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Rijswijk, Arnhem en alle andere plaatsen in Nederland waar regels zijn ten aanzien van milieuzones.

Afhalen

Afhalen is mogelijk op afspraak. Neem vooraf contact met ons op om een afspraak te maken.

Feestdagen en vrije dagen 2020

Op de volgende dagen zijn er geen bezorgingen:

Maandag 13 april – 2e Paasdag
Maandag 27 april – Koningsdag
Dinsdag 5 mei – Bevrijdingsdag
Donderdag 21 mei – Hemelvaartsdag
Maandag 1 juni – 2e Pinksterdag
Vrijdag 25 december – 1e Kerstdag

Retourneren

Ben je niet tevreden over de aankoop, dan kun je binnen 14 dagen het artikel retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor jouw eigen rekening. Wanneer je zelf het product komt terugbrengen, zullen er geen kosten in rekening gebracht worden. Je krijgt het geld retour, mits het artikel in de oorspronkelijke onbeschadigde staat verkeert en, indien mogelijk, in de originele verpakking.

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending, of nadat je kunt aantonen dat het product retour is gezonden (bijvoorbeeld door een verzendbewijs), volledig op je rekening teruggestort. Een artikel dient aan de volgende voorwaarden te voldoen om te geretourneerd te kunnen worden:

  • je retourneert het artikel binnen 14 dagen
  • de termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling;
  • om het artikel te retourneren dien je het herroepingsformulier in te vullen en aan ons te sturen;
  • het artikel wordt alleen retour geaccepteerd, als het in de originele staat en, indien mogelijk, in de originele verpakking wordt geretourneerd;
  • neem als je niet tevreden bent over de bestelling gelijk contact met ons op en we zoeken direct een passende oplossing;
  • heb je nog vragen dan kun je ons bereiken door een mail te sturen naar info@haardhoutnoordnederland.nl, of door het contactformulier in te vullen.

Download dit Levering- en retourbeleid als PDF